Bästa Jan Van Haasteren pussel 2023

Jan Van Haasteren är en av världens mest kända pusselkonstruktörer. Han har designat pussel i mer än 30 år och hans verk har figurerat i tidningar och tidskrifter runt om i världen. Jan föddes i Belgien den 6 juni 1956. Han studerade på en designskola där han lärde sig att skära metall för hand vilket gjorde att han kunde skapa vackra mönster som ofta skapas av stålplattor. Sedan dess har han använt denna färdighet för att skapa pussel med sin egen unika design. Han blev pusselkonstruktör på heltid 1987 och startade företaget Jan Van Haasteren Puzzles i Nijmegen.

Topp 3 Jan Van Haasterens pussel

Jan Van Haasterens – The Winery

Jan Van Haasteren Pussel om vingården är det perfekta sättet att koppla av och fly från verkligheten. Med sin detaljerade design, färgglada atmosfär och varierade bitar erbjuder det en trevlig upplevelse för alla pusselfantaster. Det är ett utmärkt sätt att tillbringa tid med din familj eller dina vänner medan du använder dina färdigheter för att slutföra pusslet. Oavsett din kunskapsnivå kommer detta pussel att hålla dig underhållen samtidigt som du testar dina kunskaper om olika typer av vingårdar. Oavsett om du väljer att tillbringa några timmars avkoppling på egen hand eller om du bygger med en vän, kommer du garanterat att bli imponerad av det här pusslets komplexitet och det vackra slutresultatet.

Jan Van Haasterens – The Big Leak

Jan Van Haasterens – Soapbox race

Vilka motiv finns på Jan Van Haasterens pussel?

Hans pussel kallas ”eurografiska” eftersom de lär ut principer för teckning och målning till dem som löser dem. Du kan ofta hitta Jan Van Haasteren pussel med motiv som porträtt, landskap, havsbilder eller abstrakta mönster. Alla Jan Van Haasteren-pussel är utformade för att ge människor i alla åldrar en gåta.

Hur många pusselbitar innehåller ett Jan Van Haasteren pussel?

Ett Jan Van Haasteren pussel kan innehålla mellan 1000 bitar och 4000 bitar. Jan Van Haasterens pussel är till 100 % gjorda av trä och innehåller inget bläck eller lim för att garantera en högkvalitativ produkt som inte skadas om den blir våt. Jan Van Haasteren-pussel har också en pengarna tillbaka-garanti, så du kan köpa ditt pussel med tillförsikt.

Var kan man köpa Jan Van Haasteren pussel?

Van Haasteren pussel finns i nästan alla butiker som säljer pussel. Produkter från Jan van Haasteren är populära och finns i 1000 pusselbitar till betydligt fler än 1000 bitar. När du köper online så är det viktigt att se till att leverans är billig och bra samt att den online butik du köper ifrån har varan i lager så du slipper vänta. Antal bitar är en smaksak och många föredrar 1000 bitar medans andra vill ha upp mot 2000 bitars pussel. Men för att nämna några populära butiker så är CDON.com, Akademibokhandeln och Adlibris bra att köpa Jan Van Haasteren pussel ifrån.

Vilken storlek på mitt Jan Van Haasteren pussel ska jag köpa?

Storleken på ditt Jan Van Haasteren pussel bör bero på det utrymme du har till förfogande. Om du har ett litet vardagsrum eller en liten lägenhet kanske du vill köpa ett pussel med 100 bitar. För större utrymmen som familjerummet, spelrummet eller ett annat stort rum i ditt hem skulle jag rekommendera att du köper ett större pussel, t.ex. 1500 pusselbitar eller fler. Mycket beror även på vilken nivå du befinner dig på. Är du nybörjare så kanske ett 500 bitars pussel passar dig bättre.

Hur många olika Jan Van Haasteren pussel finns det?

Att svara på den frågan är lättare sagt än gjort. Då Jan Van Haasteren varit aktiv länge så finns det en hel del pussel att välja emellan. Men det man kan räkna med när man köper ett Jan Van Haasteren pussel är att man får en visuellt snyggt pussel fullt med roliga detaljer. Idag är Jan Van Haasteren gammal och det är oklart om det kommer några fler pussel från honom.

Leta efter den svarta katten eller hajfenan

I alla Jan Van Haasteren pussel så finns det med en svart katt och en hajfena. Har du inte hittat dem så ta fram lådan och leta eller bygg ihop pusslet igen och leta efter en svart katt och en hajfena.

Serietecknaren Jan Van Haasteren

Utöver att han ritar motiv till pussel så är han även serietecknare. Han har ritat kända serier som Baron van Trast. Utöver det har han gjort en mängd andra serier och samarbeten med Walt Disney bland annat.